Red Dead Redemption släpps till PS Now 6 december

Red Dead Redemption släpps till PS Now 6 december

Bor du möjligtvis i Belgien? Då kommer du redan på tisdag kunna njuta av Red Dead Redemption och dess zombiefyllda expansion Undead Nightmare på pc, eftersom spelet släpps till PS Now då; streamingtjänsten som ännu inte finns tillgänglig i Sverige, men som låter spelare lira PS3-titlar på PS4 och pc. Rockstar låter via sin hemsida meddela att deras kritikerrosade western-epos kommer släppas till PS Now den 6 december, men tyvärr gynnar detta alltså inte oss i Sverige (än).

Dessvärre har vi inte fått något officiellt släppdatum för PS Now i dessa kalla trakter ännu, så om du vill lira Red Dead Redemption innan uppföljaren släpps nästa år får du helt enkelt damma av förra generationens konsoler och plågas av de 20-30 ostabila bildrutorna som hackar fram per sekund. Alternativt kan du spela Xbox 360-versionen på den bakåtkompatibla Xbox One, som faktiskt ger spelet aningen bättre framerate.

Själv håller jag dock fortfarande mina naiva tummar att ryktet som dök upp från Sydkorea för ett par veckor sedan stämmer, och att en nyversion av Red Dead Redemption trots allt är på väg till pc, PS4 och Xbox One. För visst vore det väl en dröm att iklä sig rollen som John Marston i en renodlad remaster, utan att behöva flytta till Belgien och skaffa sig en PS Now-prenumeration?

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts