Om berättelsen i Sniper Elite 4

Om berättelsen i Sniper Elite 4

Lanseringen av Sniper Elite 4 närmar sig med stormsteg. Redan den 14 februari kommer Rebellions uppföljare bli tillgänglig för massorna, och nu har vi fått en ny trailer som fokuserar på berättelsen och ger bakgrund till händelserna i spelet.

Sniper Elite 4 utspelar sig i Benito Mussolinis Italien under 1943. Sicilien måste erövras för att de allierade makterna ska kunna inleda en attack mot fastlandet, och det är givetvis upp till spelaren att bereda vägen genom att elda på den lokala motståndsrörelsen och förmodligen även skjuta en och annan italienare i huvudet och mellan benen.

Vi har tidigare berättat att spelet får en intressant förbeställningsbonus. Det rör sig om ett uppdrag där spelaren måste mörda en tysk befälhavare vid en ubåtsbas, men när man väl är framme upptäcker man att jobbet redan är gjort, och att självaste Adolf Hitler bär ansvaret. Det nya målet blir givetvis att döda Hitler och spränga hela ubåtsbasen i luften.

Här är den nya storytrailern.

Sniper Elite 4 – “Italy 1943” Story Trailer

Italy, Second World War. Explore the Allied invasion plans and discover the covert operations behind Sniper Elite 4’s breathtaking campaign. Featuring beautiful concept art and new in-game factions and environments, “Italy 1943” is the first in a series of scene-setting story trailers for Sniper Elite 4. Launching 14 Feb 2017.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts