Inget Grid på GOG under 2017

Inget Grid på GOG under 2017

Av någon anledning kommer fina racingspelet Grid att försvinna från GOG idag. Det handlar väl som vanligt om utgående licenser, men några specifika skäl har inte avslöjats. Så den som vill passa på att få en DRM-fri utgåva av bilspelet bör passa på nu på direkten innan det försvinner senare idag. För tillfället är det på rea, och säljs för ynka 27 spänn. Se bara till att ladda ner det direkt du köpt det och spara filen på hårddisken sen.

Att digitala tjänster förlorar spel ibland händer ju, men det är inte kul för det. GOG har tidigare bland annat blivit av med Fallout-spelen och Duke Nukem. Ett generellt tips är att ladda ner och spara det du köper. Det är ju tjusningen med DRM-fria utgåvor, det står dig fritt att lagra spelet själv på en extern hårddisk, USB, skiva eller vad du vill.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts