Här är en kvart från Yooka-Laylee

Här är en kvart från Yooka-Laylee

yookalayleeposeUnder helgen ägde Playstation Experience rum i Anaheim, Kalifornien. Teamet från Playstation Access var också där, givetvis, och nu har de lagt upp en ny video från 3d-plattformaren Yooka-Laylee (som ju också kommer till pc) på deras Youtube-kanal.

Yooka-Laylee utvecklas av brittiska Playtonic Games, ett gäng bestående av gamla Rare-rävar som tidigare gett oss Nintendo 64-klassikern Banjoo-Kazooie. Och det märks. Det här spelet innehåller ormar i byxor med stora ögon, skelett i grytor med stora ögon och växter som inte vill prata med stora ögon. Man kan också samla en massa saker i den öppna 3d-världen, såsom sidor ur en bok, i klassisk Banjo-stil.

Yooka-Laylee kommer släppas någon gång under det första kvartalet 2017. Här är den nya gameplayvideon.

Yooka-Laylee on PS4 – New Classic Platforming Gameplay

Rob and Hollie have brand new direct capture of classic platformer Yooka-Laylee from PSX. PlayStation Access brings you PS4, PS3 and PSVita news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation. Subscribe now to ensure you never miss out: http://bit.ly/AccessSub All music featured courtesy of epidemicsound.com Want more?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts