Första trailern från Full Throttle Remastered!

Första trailern från Full Throttle Remastered!

Broken Age i all ära men ännu roligare har det varit att Double Fine pimpat och släppt klassiska Lucasarts-äventyr för en ny generation spelare (och för oss som aldrig glömt klassikern). I fjol var det Grim Fandango, i år var det Day of the Tentacle och nästa år det Full Throttle Remastered. Något exakt datum har vi ännu inte men nu har vi åtminstone en första trailer att förkovra oss i.

Full Throttle släpptes ursprungligen 1995 och är ett av Lucasarts allra coolaste äventyr och även ett av de bästa. Berättelsen handlar om svek, mord och bikern Ben. Nyversionen har ny 2d- och 3d-art och remastrat ljud. Du kommer med ett knapptryck kunna växla mellan klassisk 1995-look och ny 2017-fernissa och ska även själv kunna “mixa och matcha ljud-, grafik- och interface-alternativ”.

Något datum finns ännu inte men såväl Grim Fandago som Day of the Tentacle släpptes under första kvartalet, så förhoppningsvis får vi återse Ben innan april 2017.

Full Throttle Remastered – PSX 2016: First Look Trailer | PS4

Ben’s been double-crossed before, but this time they messed with his gang, they trashed his bike, and they’re about to come back for more. Originally released by LucasArts in 1995, Full Throttle is a classic graphic adventure game from industry legend Tim Schafer, telling the story of Ben Throttle, butt-kicking leader of biker gang the Polecats, who gets caught up in a take of motorcycles, mayhem and murder.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar