Du måste döda Hitler

Du måste döda Hitler

Det här med förbeställningsbonusar är inget nytt. Sedan urminnes tider (eller i alla fall de senaste tio åren) har saker som exklusiva skins eller annat krimskrams använts för att få oss att betala för spel på förhand. Det har väldigt sällan handlat om några särskilt betydelsefulla grejer (det enda jag överhuvudtaget kommer att tänka på är bonuskaraktären i Mass Effect 3) men nu känns det faktiskt som att Rebellion passerat någon sorts gräns.

Förbeställningsbonusen för Sniper Elite 4 är nämligen inget mindre än möjligheten att ta livet av Adolf Hitler. I ett spel som handlar om en krypskytt under andra världskriget känns det här onekligen rätt betydelsefullt, men ändå väljer Rebellion att låta det här uppdraget stå utanför själva huvudspelet. Är det bara jag som tycker att det här känns fullständigt tossigt och rätt sniket? Vad kan vara viktigare än att knäppa självaste Adolf? Inte mycket.

Hur som helst, här är en trailer. Sniper Elite 4 släpps den 14 februari.

Sniper Elite 4 – Target: Führer Reveal Trailer

Watch this intriguing Target: Führer reveal trailer for a tease of just some of the DOZENS of ways you can take down Hitler in the expansive pre-order content for Sniper Elite 4!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts