Även de bästa indiespelen listas

Även de bästa indiespelen listas

December är topplistornas okrönta högtid. I var stuga tisslas och tasslas det om vad som var lite bättre än det där andra, och om man använder för hårda ord kan det lätt hända att man hamnar i luven på varandra och säger saker som man inte riktigt menar.

Tidigare idag tog vi en titt på årets tio bästa moddar enligt användarna på Moddb, och nu är det dags för syskonsidan Indiedb att göra samma sak. Fast med indiespel. Precis som vanligt har det varit ett starkt år för verk av självständiga utvecklare, så starkt att jag faktiskt inte hört talas om alla spelen som kvalar in på topp 10. Listan är som följer.

10. Inside
9. Enter the Gungeon
8. Slime Rancher
7. Factorio
6. Firewatch
5. The Isle
4. Empyrion: Galactic Survival
3. Stardew Valley
2. Superhot
1. Rimworld

För motiveringar, videor och bubblare styr man kosan hit. Vilket indiespel var din favorit?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts