Total War blir moba och free-to-play

Total War blir moba och free-to-play

World of Tanks-utvecklarna Wargaming, Sega och Creative Assembly har idag utannonserat ett nytt strategisk partnerskap. Med hjälp av Wargamings expertis inom free-to-play-området kommer Creative Assembly utveckla det nya spelet Total War: Arena, som ställer 20 spelare mot varandra i ett upplägg som doftar moba lång väg.

Total War: Arena kommer vara det första spelet som ingår i den nygrundade satsningen Wargaming Alliance, och ger utvecklare verktyg, resurser och tillgång till över 100 miljoner prenumeranter via Wargamings plattform. Mycket mer än så vet vi inte för tillfället, men eftersom World of Tanks och World of Warships kan spelas på pc är det nog ett säkert antagande att Total War: Arena inte blir en mobiltelefonsexklusiv historia.

Vågar vi också hoppas på Steven Seagal som spelbar karaktär?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts