Större spelvärld på väg till American Truck Simulator

Större spelvärld på väg till American Truck Simulator

trucksimuatlorboxart“Make America Great Again” är mottot som Donald Trump använde för att bli vald till USA:s nästa president. Hur det hela ska gå till vet förmodligen inte ens han, men tjeckiska SCS Sofware har redan satt sina planer i verket.

American Truck Simulator släpptes i februari, och redaktionens trucker Mats Nylund uppskattade spelet rejält. Det var dock betydligt mindre än Euro Truck Simulator 2 var till en början, ett problem som utvecklarna nu är i full färd med att åtgärda. SCS Software har konverterat spelets landmassa från skala 1:35 till 1:20, vilket ger längre vägavstånd och bättre placeringar av korsningar, trafikplatser och vägar.

Den nya skalan kommer officiellt införas i spelet i samband med version 1.5, men man kan prova en betaversion redan nu . Hur man går till väga kan ni läsa här, tillsammans med information om övriga nyheter i den kommande uppdateringen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts