Skogsalverna kommer!

Skogsalverna kommer!

I våras släppte Creative Assembly och Sega det bästa Total War-spelet på många år, Total War: Warhammer. I alla fall om man litar på Emil Kraftling (och det gör man) som belönade spelet med massiva 92 procent i vår recension.

Sedan dess har det släppts massor av mer eller mindre omfattande dlc-paket, såsom blodsplatter (som dlc?) och den nya hjälten Grombrindal som dock var oerhört jobbig att få tillgång till. Men nu är det slutskojat, för nu kommer skogsalverna och städar upp patrasket.

Realm of The Wood Elves släpps den 8 december, och bjuder på en ny ras (det vill säga skogsalverna) tillsammans med en egen minkampanj kallad The Season of Revelation. De kommer även vara spelbara i moderspelets Grand Campaign. Här är en trailer och ett gäng purfärska skärmskott.

Total War: WARHAMMER – Realm of the Wood Elves – Announcement Trailer [PEGI ENG]

To outsiders, the forest realm of Athel Loren is a brooding and malicious place. The creak and groan of living wood echoes from its dim interior, the canopy seems to absorb all light, and half-seen spirits dart between the twilit bowers. To enter is to place your fate in their hands…

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts