Remedy retas – “tidernas bästa trailer”

Remedy retas – “tidernas bästa trailer”

Det finns teasers och så finns det teasers. Remedy från vårt granland i ost ligger bakom Max PayneAlan Wake och Quantum Break (recension). De har ett nytt spel på gång och en trailer från det spelet kommer att släppas snart och … det är allt vi får veta under den här 20 sekunder korta teasern, med en Sam Lake i högform.

Vågat ändå att kalla den för “tidernas bästa trailer”.

Det skulle kunna röra sig om ett nytt varumärke, men då det inte var längesedan Remedy gav oss ett sådant (Quantum Break) tror vi snarare på en uppföljare. Quantum Break 2? Eller får vi kanske äntligen se ett Alan Wake 2? Ett nytt Max Payne kan vi nog fetglömma då Rockstar numer äger IP:t. Vi vet också att Remedy för första gången utvecklar två spel på en gång. Kanske avtäcks det nya spelet under The Game Awards?

The Greatest Trailer of All Time

Coming soon.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts