Nyversionen av Darksiders är gratis för alla som äger originalet

Nyversionen av Darksiders är gratis för alla som äger originalet

2016 närmar sig sitt slut. Vi har fått stå ut med mycket skit i spelvärlden, trasiga lanseringar, bettingkontroverser och ouppfyllda löften. Men en trend som jag gärna vill se leva vidare under nästa år är gratis nyutgåvor av spel vi redan äger.

Visst, både Bioshock Remastered och Skyrim Special Edition led av tekniska problem, men det är svårt att känna sig särskilt sur när bägge blev tillgängliga som separata titlar i Steam-biblioteket för de av oss som redan ägde originalspelen, helt gratis. Det här är sällsynt generöst av både 2K Games och Bethesda, och något som de varken förväntades eller behövde göra (i alla fall enligt mig).

Nu har THQ Nordic hakat på trenden. Darksiders: Warmastered Edition släpptes under gårdagen, och om du äger originalet på Steam kan du numera hitta nyutgåvan i ditt bibliotek. För de av er som inte inhandlat originalet kostar Warmastered Edition (och originalutgåvan) enbart 4 euro fram till den 2 december, en mycket fin prislapp för ett spel som fortfarande känns förvånansvärt relevant och fräscht.

Vi har också fått en lanseringstrailer för Vigil Games uppskattade Zelda-klon som ni kan se här nedan.

Darksiders Warmastered Edition – Release Trailer

Darksiders Warmastered Edition OUT NOW on PC, Sony’s Playstation®4 and Xbox One! When the world is ending, better let it end in Hi-Res (4k for PC and PS4 Pro) with 60FPS!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts