Massiv uppdatering till Battlefield 1 ute nu

Massiv uppdatering till Battlefield 1 ute nu

bf1boxartFör lite mindre än en månad sedan släpptes Battlefield 1.

De allra flesta var mycket nöjda med Dice spektakulära förstavärldskrigssandlåda, inte minst vår egna Mats Nylund som beskrev spelet som “en fantastiskt beroendeframkallande Hollywood-krigsupplevelse som ingen bör missa” i vår recension, och belönade spelet med hela 92 procent.

Inget spel är perfekt, dock, och nu har den stora höstuppdateringen släppts. Bland annat får spellägena Operations och Conquest rejäla balansjusteringar, såsom fler biljetter, fler flaggor och fler fordon. Även de individuella kartorna har uppdaterats med bland annat mindre intensivt solljus på Suez och Ballroom Blitz, och justerade spawn points.

Förändringarna är otaliga och kan läsas i sin helhet här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts