Här är lanseringstrailern för Dishonored 2

Här är lanseringstrailern för Dishonored 2

dishonored2boxPå fredag släpps Arkane Studios efterlängtade uppföljare Dishonored 2. Eftersom Bethesda fått för sig att sluta skicka ut recensionskoder på förhand lär ni få vänta ett tag på genomtänkta åsikter, oavsett vart ni vänder er.

I lanseringstrailern nedan får vi reda på att man kan börja spela Dishonored 2 en dag tidigare (på torsdag, det vill säga) om man väljer att förhandsboka spelet, men vi avråder starkt då det bara sänder signaler åt Bethesda att deras beteende är okej (och det är det inte).

Spelet blir säkert jättebra ändå, och vi är utlovade ett högt omspelningsvärde, inte minst med tanke på de två spelbara huvudrollerna (Emily och Corvo) med tillhörande unika förmågor. Förra veckan fick vi också reda på de officiella systemkraven och alla grafikinställningsalternativ, så vi kommer av allt att döma få en bra pc-version. Hoppas vi.

Dishonored 2 – Official Launch Trailer

To celebrate tomorrow’s Early Access* launch for Dishonored 2, we’ve just released the official launch trailer. Visit the official website to learn about the world of Dishonored 2 at https://goo.gl/mxFGOJ Reprise your role as a supernatural assassin in Dishonored 2, the next chapter in the award-winning Dishonored saga by Arkane Studios.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts