Gratiskläder till Mafia III

Gratiskläder till Mafia III

mafia3boxartMafia III släpptes för drygt en månad sedan, den 7 oktober.

Själv gillade jag det rejält och kunde se förbi de repetitiva uppdragen tack vare det mästerliga berättandet. Många recensenter pekade också ut att man inte kunde skräddarsy Lincoln Clays kläder och frisyr, men eftersom jag personligen aldrig brytt mig om sådant i spel tyckte jag inte att det var någon direkt brist.

Nu har 2K Games och Hangar 13 emellertid släppt en ny uppdatering som introducerar ett gäng gratisplagg som visas i trailern här nedan. Några av dem är redan bekanta från specifika uppdrag i spelet, medan andra är helt nya.

Uppdateringen inkluderar också ytterliga tekniska förbättringar såsom förbättrad optimering och streaming av spelvärlden. Läs de fulla noteringarna här.

Mafia III – New Free Outfits

Use the brand new wardrobe to select the right outfit for your days and nights in New Bordeaux. 11 outfits are at your disposal, including the all new Revolutionary, Pro-Am, Full Metal, Business Hours, and Mr. Clay. Outfits available free for all players. Requires Mafia III full game (sold separately).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts