Gooniesdoftande äventyr är Double Fines nya

Gooniesdoftande äventyr är Double Fines nya

Sidbild knightDouble Fine är kända för sina många och olikformade äventyr – Brütal LegendBroken Age och kommande Psychonauts 2 och Full Throttle Remastered, bland andra – ligger inte bakom Knights and Bikes, men det är just likt dem att ge ut det. Rex Crowle och Moo Yu är hjärnorna bakom och har utvecklat Playstationklassiker så som LittleBigPlanetRatchet & Clank och Tearaway, men förutsättningarna i det kickstartade och Foam Sword-skapade äventyret får mig att snarare att tänka på filmklassikern The Goonies.

Du spelar som Nessa och Demelza (co-op är bekräftat!) som utforskar sitt hem, en ö, på sina cyklar i jakt på skatter, men som snart råkar på mysterier och problem. Ön hotas av snar evakuering då en nöjesfält ska smällas upp. Jag skulle inte bli förvånad om ungarna till sist hittar ett piratskepp som gör de stormrika och så att ön kan räddas! Eller det kanske är för mycket Goonies?

Av den förtjusande trailern att döma är intrigen lite mer egen än så.

Double Fine Presents- Knights and Bikes

From the blended-brains of Rex Crowle (Tearaway & LittleBigPlanet) and Moo Yu (LittleBigPlanet, Ratchet & Clank) comes KNIGHTS AND BIKES, a hand-painted action-adventure set on a fictional British island in the late 1980s. Players will take on the roles of Nessa & Demelza to explore an island with their bikes.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts