Call of Duty: Infinite Warfare är släppt – i behov av en patch

Call of Duty: Infinite Warfare är släppt – i behov av en patch

Vi spelar Call of Duty: Infinite Warfare för fullt för att kunna ge er en recension så snart vi kan. Men tills vidare kan vi varna för några irriterande problem som dykt upp. De första intrycken är viktiga, och för mig har de första timmarna med spelet inte varit en allt för angenäm upplevelse tack vare framedrops, ryckighet och inte minst en galopperande mus. Detta gör det smått omöjligt att sikta, i alla fall om man ska spela med mus och tangentbord. Många har också problem med att spelet fryser vid laddskärmar. Det finns tillfälliga lösningar, men i vanlig ordning tycks de inte fungera för alla.

Jag vill minnas att framför allt CoD: Ghost hade samma problem, vilket gör det extra irriterande att problemen dyker upp igen. Vi får hoppas på en snar patch. En skakig lansering betyder inte nödvändigtvis ett dåligt spel, men nog är det frustrerande alltid. Långt ifrån alla har ovanstående problem, men tillräckligt många för att det ska vara värt att höja ett varningens finger.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts