Betapatch ute till Dishonored 2

Betapatch ute till Dishonored 2

dishonored2boxDe tekniska problemen med Dishonored 2 är väldokumenterade vid det här laget. Bethesda utlovade en patch, och nu har den släppts i betaversion på Steam, tillsammans med en hotfix från Nvidia som kan vara bra att ha om du använder dig av deras grafikkort.

I den officiella dokumenteringen kan du läsa hur du ska gå till väga för att installera uppdateringen, men förvänta dig inga direkta mirakel. Bethesda säger att den här patchen “inleder processen” med att åtgärda alla bekymmer, även om problemet med att spelet själv bestämmer hur mycket det ska använda CPU:n (som anses vara den största boven) numera ska vara åtgärdat.

Bethesda har även släppt en ny film där Arkane pratar om några nyheter som kommer introduceras i december, såsom New Game Plus för dig som vill fullända din karaktär och nya justerbara svårighetsgrader.

Dishonored 2 – Play Your Way (PEGI)

Whether you want to sneak around and never kill anyone, or leave a trail of blood and bodies in your wake, Dishonored 2 is all about letting you play your own way. With new non-lethal options, along with even more ways to fight and subdue your foes, Dishonored 2 is all about letting you be as improvisational as you like.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts