Wildstar får ny uppdatering

Wildstar får ny uppdatering

Det massiva onlinerollspelet Wildstar lanserades 2014 med en prenumerationsbaserad affärsmodell. Den 29 september i fjol övergick det till free-to-play, men man kan fortfarande betala för sig om man vill snabba upp levlandet och få mer pengar. Spelet har inte direkt varit en succé, utvecklarna Carbine halverade sin personal tidigare i år och den kinesiska lanseringen ställdes in.

I början av juni släpptes Wildstar slutligen på Steam. Vi har inte hört särskilt mycket om spelet sedan dess (enligt Steam Charts presterar det sämre än sina omedelbara konkurrenter) men Carbine och Ncsoft har hur som helst bekräftat att en stor uppdatering är på gång med nytt innehåll och justeringar. Den kallas Redmoon Mutiny och släpps någon gång i november.

De mest nämnvärda nyheterna inkluderar leaderboards för PvP och den nya möjligheten att samla ihop raid- och grottgrupper över faktionsgränserna (vilket kanske skvallrar om en haltande spelarbas). Redmoon Mutiny kommer också bjuda på fas två av den nya raiden Redmoon Terror, som inkluderar nya bossar, ny loot och en sista konfrontation med Laveka den mörkhjärtade. Wildstar kommer också fira Halloween med sin egen högtid Shade’s Eve.

Mer information på hemsidan.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts