Wasteland 3 startar insamlingen och visar lite gameplay

Wasteland 3 startar insamlingen och visar lite gameplay

Inxile avslöjade för en tid sedan intentionen att göra ett tredje Wasteland-spel, och tanken är att det ska crowdfundas. Precis som det fenomenala andra spelet, med andra ord. Nu är kampanjen live på Fig, och det går onekligen bra. Utvecklarna vill ha 2.75 miljoner dollar, och har redan skramlat ihop ungefär 2.1 miljoner i skrivande stund.

Enligt kampanjsidan är målet att skapa ett partybaserat rollspel med förbättrade och mer flödande strider. De vill också inkludera fordon, miljöfaror och multiplayer som tycks likna den i Divinity: Original Sin. Wasteland 3 ska utspela sig i ett fruset Colorado och släppas samtidigt till Windows, Mac, Linux och konsol.

Ambitionerna är onekligen höga, och utvecklarna verkar vilja klämma in allt det som inte fick plats i det utmärkta Wasteland 2. Även grafiskt ser det ut att putsas upp ordentligt, med bland annat ett nytt dialogsystem. Det är svårt att inte känna hjulen på hypetåget gneta igång så smått. Ta en titt på filmen nedan och avgöra själva.

Wasteland 3 – A Frosty Reception

Wasteland 3’s crowdfunding campaign is underway! Back us on Fig today: https://www.fig.co/campaigns/wasteland-3 Wasteland 3 will be a party-based roleplaying game with an emphasis on deep reactivity, replayability, and strategic combat. It will be playable in single player and synchronous/asynchronous multiplayer, and released on Windows, Mac, Linux, PlayStation 4, and Xbox One.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts