Wasteland 3 når målet på tre dagar

Wasteland 3 når målet på tre dagar

Tiden går fort när man har roligt. Wasteland 3 avslöjades för en dryg vecka sedan, Fig-kampanjen startade härom dagen och nu har den skrapat ihop 2,75 miljoner dollar. Målet är nått och Inxile är nöjda – men inte mätta.

– Wasteland 3 är den mest ambitiösa titeln vi crowdfundat så här långt, säger Inxiles Brian Fargo i ett pressutskick. Vi skulle inte varit här utan våra fans och backers och vi vill fortsätta återgälda dem genom att göra de bästa rollspelen som över huvud taget är möjligt. Med Wasteland 3 siktar vi på att överträffa oss själva som vi aldrig tidigare gjort.

Intressant är att Wasteland 2 lyckades skrapa ihop 2,93 miljoner dollar och mycket talar för att det är en siffra trean snart överträffar. Inte minst nu när bonusmålen tar vid. Nås 2,85 miljoner kommer vi kunna anpassa våra karaktärer ytterligare. Vid 3 miljoner låses en companion upp i form av en bil (!) och vid 3,1 miljoner får vi inleda äventyret med att forma ett märke för truppen som kommer att synas lite varstans i världen.

Inxile har utöver två Wastelands tidigare crowdfundat Torment: Tides of Numenera och The Bard’s Tale IV.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts