Voodoo Vince får remaster

Voodoo Vince får remaster

voodoovincelogoMinns du Voodoo Vince? Jag minns inte Voodoo Vince, och förmodligen inte du heller.

Originalet var nämligen Xbox-exklusivt när det släpptes 2003, och hittade aldrig till någon annan plattform. Voodoo Vince kom till under en tid när Microsoft fortfarande trodde att de behövde sin egen plattformshjälte, men sopades illa kvickt under mattan – tillsammans med katten Blinx – när det stod klart att Master Chief var alldeles tillräckligt kramgo på egen hand.

Nu har emellertid utvecklarna Beep Games utannonserat att en remaster är i antågande, och kommer släppas i början av 2017. Enligt debutrailern kommer spelet släppas till Windows 10 och Xbox One, så kopplingarna med Microsoft kvarstår av allt att döma.

Det rör sig emellertid endast om en grafisk uppdatering, då originalspelets skapare Clayton Kazlaric har försäkrat oss om att alla spelmoment kommer vara “exakt som i originalet”.

Voodoo Vince: Remastered finns också på Steam greenlight, så om du inte vill inhandla det från Windows 10-butiken föreslår vi att du ger det tummen upp. Här kan vi också läsa att den eventuella Steam-versionen kommer fungera med både Windows 7 och Windows 10 (till skillnad från trailern som enbart nämner Windows 10) och att spelet kommer rulla i över 60 bilder i sekunden.

Voodoo Vince: Remastered Teaser Trailer

Look who came crawling back after 13 years. It’s Vince! And he’s coming to Xbox One and Windows 10 in early 2017!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts