Valve lovar att de kommer göra en stor utannonsering nästa år

Valve lovar att de kommer göra en stor utannonsering nästa år

Ja, ni har läst rubriken så jag överlåtar genast ordet till Valves Greg Coomer som under Steam Dev Days gjorde ett kort men anmärkningsvärt uttalande:

“Trots att vi inte kommer att behandla årets Dev Dats som tiden och platsen att göra stora annonseringar om de produkter vi på Valve utvecklar för virtual reality så tror jag att när tiden är mogen att göra det nästa år så kommer ingen i det här rummet att bli besviken.”

Ja, det är jättevagt. Ja, det handlar om virtual reality som fortfarande är att betrakta som en niche-marknad. Ja, vi har hört det här en miljon gånger tidigare. Men kom igen, det här är så nära ett direkt löfte om nyheter som man kan hoppas på från Valve och deras mjukvara brukar ju trots allt vara värda att hålla koll på.

Greg – är det okej om jag kallar dig Greg? – Greg, vi är ingen gröngölingar direkt. Det här är inte vår första rodeo och vi har flera gånger tidigare fått upp hoppet om att Valve en dag ska komma över sin triskafobi och vet du vad som har hänt varenda gång? Vi har blivit just besvikna. Vi är levande människor, varelser av kött och blod, du kan inte leka med våra känslor på det här sättet. Vi litar på dig, den här gången, men vi orkar inte mer snart.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts