Upplåst bildhastighet utlovad till Mafia III

Upplåst bildhastighet utlovad till Mafia III

Inga recensionsexemplar av 2K Games nya actionsandlåda Mafia III skickades ut på förhand. Nu kan vi konstatera att ugglan i mossen, grisen i säcken och den begravda hunden visade sig vara en pc-version låst till 30 bilder i sekunden, vilket mycket förståeligt har väckt väldigt negativa reaktioner, inte minst från användarna på Steam. Omdömet är just nu blandat, och de flesta negativa recensionerna pekar ut den låsta bildhastigheten. 2K Games har emellertid utlovat en snabb lösning på problemet.

– Vi har för närvarande en patch här i studion som inkluderar bildhastigheter låsta till 30 och 60, såväl som ett obegränsat alternativ i spelets inställningsmeny tillsammans med en rad andra förbättringar av pc-versionen. I skrivande stund håller vi på att verifiera patchen för att försäkra oss om att allt fungerar som väntat. Om allt går väl kommer vi kunna släppa patchen under helgen. Vi kommer hålla pc-communityt uppdaterat helgen igenom, och vi tackar er för all feedback.

Själv har jag hunnit spela några timmar under förmiddagen, och kan rapportera att Mafia III fungerar bra, förutom den låga bildhastigheten som är och förblir under all kritik. Jag ställer mig frågande om det här verkligen är ett problem som kan åtgärdas redan under helgen, för om så är fallet, varför innehöll spelet inte upplåst bildhastighet redan vid lanseringen för mindre än ett dygn sedan? 2K Games måste ha varit helt verklighetsfrånvända om de trodde att de kunde komma undan med låst bildhastighet på pc utan att det skulle börja storma på internet.

Med eller utan patch kan ni förvänta er vår recension någon gång under nästa vecka.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts