United Front Games verkar ha lagts ner

United Front Games verkar ha lagts ner

UnitedfrontgameslogoEnligt ett Neogaf-rykte har den kanadensiska studion United Front Games, som bland annat ligger bakom den (åtminstone enligt mig) excellenta GTA-klonen Sleeping Dogs, stängt. Ännu har vi inget officiellt tillkännagivande att luta oss mot, men tweeten från en producent (ovan) och det faktum att Smash+Grab inte längre går att köpa via early access är talande: Festen är slut.

Särskilt lång var den inte. Efter Sleeping Dogs jobbade studion med Xbox One-versionen av Tomb Raider och var behjälpliga med Halo: The Master Chief Collection, också det till Xbox One. Deras Sleeping Dogs-spinoff Triad Wars skrotades.

Beslutet tycks komma plötsligt. Smash+Grab lanserades på early access i september, var gratis i helgen och verkar idag vara ett minne blott. Ännu så länge är inte uppgifterna bekräftade, men ärligt talat pekar allt på att det är över för United Front Games.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts