Tjuvstarta Battlefield 1 från och med … nu!

Tjuvstarta Battlefield 1 från och med … nu!

Battlefield 1 släpps den 21 oktober men medlemmar av EA-tjänsten Origin Access kan redan nu ladda ner och spela tio timmar av det digitala första världskriget. Trialversionen inkluderar inte allt, men två kampanjuppdrag och fyra flerspelarlägen ska förhoppningsvis vara en effektiv aptitretare.

De tio timmarna räknas i effektiv speltid så du behöver inte panikspela. Inte heller behöver du ha förbokat Battlefield 1; allt som krävs är att du prenumererar på Origin Access – vars intresse EA antagligen räknar kallt med ska skjuta i höjden i och med spektaklet som är Battlefield.

En bonus som icke ska underskattas är att du slipper ladda ner spelet på nytt nästa fredag.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts