Tales of Symphonia och Sniper Elite 3 gratis i helgen

Tales of Symphonia och Sniper Elite 3 gratis i helgen

TalesI helgen är såväl Sniper Elite III som Tales of Symphonia gratis att spela på Steam (här och här), men erbjudandet gäller i skrivande stund bara i 30 timmar till. Därefter får du hala fram cash. Notera: detta är en sedvanlig helggrej på Steam så även om du börjar spela idag får du alltså inte behålla spelen för alltid.

Rebellions Sniper Elite III släpptes för två år sedan och fick ett helt okej mottagande. Det äger rum i Nordafrika under andra världskriget vilket borgar för trefvligt nazislaktande. Tales of Symphonia borde ha tagits emot med stora famnen men pc-porten var under all kritik. Det är hög tid att ta reda på om Bandai Namco skött omplåstringen på bästa sätt.

I båda fallen går vi också i väntans tider. Sniper Elite 4 släpps på alla hjärtans dag 2017 och Tales of Berseria når oss några veckor tidigare.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts