Syberia 3 försenas till nästa år

Syberia 3 försenas till nästa år

Det är inget Duke Nukem Forever, men Syberia 3 har tagit lång tid på sig att bli färdigt. För det första tog det åratal innan arbetet med den senkomna uppföljaren ens kom igång, men 2012 startades den till sist – med ett mål om release 2014 eller möjligen 2015. Så blev det inte, men i år skulle spelet ändå komma ut. Men så blir det tydligen inte heller, för nu får vi vänta till 2017 innan vi får den frusna fortsättningen på Benoit Sokals äventyrstrilogi.

Enligt Microids Elliot Grassiano beror förseningen på att de vill få in ännu mer djup i Kate Walkers äventyr. Detta för att reaktionerna på spelet varit så positiva, tydligen, och de vill att fansen ska känna att äventyret lever upp till förväntningarna. Benoit Sokal själv säger att han är både besviken men samtidigt lättad för det behövs för att ge spelarna bästa möjliga upplevelse.

Om den senkomna Syberia 3 kan leva upp till de där förväntningarna det talas om får vi, förhoppningsvis, reda på nästa år. Det är bara att snällt vänta.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts