Super Terraria World förvandlar Terraria till ett RPG

Super Terraria World förvandlar Terraria till ett RPG

Terraria är ett väldigt bra spel, men det är inget rollspel. Eller vänta … det är det ju visst! Tack vare modden Super Terraria World förstärks spelet med questande, erfarenhetspoäng, NPC:s och annat som hör rollspelen till. Titeln får oss förstås att tänka på Super Mario World, som ju är ett plattformsspel, men STW har bevisligen helt andra ambitioner än SMW.

Målet är att i slutändan göra Terraria till ett slags MMORPG, vilket ju är vansinnigt ambitiöst. I nuläget befinner sig dock modden i singpleplayer-alfa för att säkerställa kvalitén innan man tar nästa steg. Följ resan och ladda ner modden här. Det tänker i alla fall jag göra.

Terraria släpptes för fem år sedan och har med mer än 18 miljoner sålda ex blivit ett fenomen.

Super Terraria World – Official Trailer

Super Terraria World is a standalone RPG mod for Terraria. It adds Skills, Quests, NPCs, Items, new gameplay, and more, all bundled into expansive, masterfully crafted, hand-made worlds. We are currently in Alpha, and are hard at work improving the game for MMO capability.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts