Stealth-bonanza i nya Ghost Recon Wildlands-filmen

Stealth-bonanza i nya Ghost Recon Wildlands-filmen

Under E3 fick vi se Ghost Recon Wildlands i en mer actionstinn form. Nu vänder Ubisoft på dygnet och byter ut det vilda mot stealth. Detta är ju nämligen ännu ett i raden av sandlådespel där du kan “gå vart du vill”, “göra vad du vill” och framför allt “DÖDA vem du vill”. För även om man byter explosioner mot stillhet kan du vara säker på att det ändå blir ond bråd död som råder.

Visst, Ubisoft har förmodligen planerat den här genomgången in i minsta detalj, men det råder ingen tvekan om att den är maffig. Exakt hur det blir när du (allena eller med förstärkning av vänner) gör kaos i det digitala Bolivia återstår att se. Ghost Recon Wildlands släpps den 7 mars nästa år.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Stealth Takedown Mission [UK]

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands offers total freedom of choice in the way that you can complete your missions. For this new walkthrough demo, the Ghosts waited for nightfall in order to take a stealthy approach. Join us now: Website: www.GhostRecon.com Facebook: www.facebook.com/ghostrecon

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts