Stardew Valley firar 1.1-uppdateringen med trailer

Stardew Valley firar 1.1-uppdateringen med trailer

För två dagar sedan skrev vi att “Stardew Valley 1.1-betan är här!” Idag skriver vi att Stardew Valley 1.1 är här.

Stardew Valley, som undertecknad belönade med skyhögt betyg, släpptes i början av året och var redan sprängfyllt med inslag, karaktärer och happenings. 1.1. ger oss bland annat nya förutsättningar för våra gårdar. Kanske du vill ha den mitt inne i en trollskog? Eller vid en porlande flod? Huset får en källare som gjord för ost och vin. Nya byggnader tillkommer och fler bybor får äktenskapstycke.

I trailern undertill ser du hur allt ser ut och ännu mer läser du i patchnoteringarna.

Stardew Valley 1.1 Launch Trailer

A look at some of the new features in the Stardew Valley 1.1 update A more detailed changelog can be found here: http://stardewvalley.net/stardew-valley-v1-1-changelog/ Trailer recorded and edited by Stephen Alexander

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts