Stardew Valley 1.1-betan är här

Stardew Valley 1.1-betan är här

Stardew Valley är ett av årets största överraskningar och mest älskade spel – vår egna Fredrik blev så förtjust att han gav det hela 92/100 – och den senaste månaden har vi väntat ivrigt på att den första stora uppdateringen 1.1 ska bli tillgänglig. Nu är den väntan äntligen över.

För att testa den öppna betan för 1.1 behöver du bara högerklicka spelet i ditt Steam-bibliotek, välj “Properties” och sedan “Betas”. Där ser du en menu som du sedan väljer “Beta”. När du gjort allt detta kommer patchen att laddas ner och du är därmed ett steg närmare att äntligen få gifta dig med Shane.

Utöver den (viktigaste) nyheten inkluderar 1.1 drösvis med nymodigheter. Bland annat kan du nu välja en av fem nya mallar för din bondgård, det finns flera nya byggnader, nya magiska föremål, och givetvis mer grejer att plantera. För de som ångrar sig med den livspartner de valt går det till slut också att skilja sig så att man istället kan gifta sig med Shane. Visste ni att Shane då skaffar en tam höna som han kallar Charlie och bär runt på?

Shane_and_Charlie

Vill du se en lååång list med alla nyheter har utvecklaren Eric Barone, alias ConcernedApe, skrivit exakt en sådan påå spelets forum.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts