Star Citizens Squadron 42 släpps inte i år

Star Citizens Squadron 42 släpps inte i år

Untitled-1
Releasedatum? Står skrivet i stjärnorna.

Squadron 42Star Citizens fristående kampanj, kommer inte att släppas under 2016. Detta bekräftades tidigt i morse av Chris Roberts under pågående CitizenCon (via Eurogamer).

– Hur mycket vi än hade velat släppa Squadron 42 under 2016, så kommer det inte att bli så.

Något datum, eller ens en släppram, ville Roberts inte delge men han gav oss dock en uppdatering om arbetet. Spelet har 28 kapitel vilket handlar om drygt 60 uppdrag, 20 timmar performance capture och 1 255 sidor bestående av dialog. Squadron 42 har 40 unika skepp, som alltså inte återfinns i Star Citizen, och allsköns handgjorda omgivningar och AI som ska levandegöra världen.

Sci-fi-äventyret rönte stor uppmärksamhet långt utanför spelvärlden när den stjärnklara rollbesättningen presenterades. Mark Hamill, Gillian Anderson, Gary Oldman, Andy Serkis och John Rhys-Davies är en uppställning som inte är att leka med. Roberts tillade inatt lite retsamt att de ännu inte har avslöjat hela ensemblen. Det finns några överraskningar kvar.

Roberts hade också hoppas på att visa ett kapitel i releasekvalitet under CitizenCon, men vi får vackert vänta.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts