Spelsekvenser från Styx: Shards of Darkness

Spelsekvenser från Styx: Shards of Darkness

Styx: Master of Shadows släpptes 2014, och utspelade sig i samma universum som actionrollspelet Of Orcs and Men från 2012. Nu är det tjuvaktiga trollet Styx tillbaka i Styx: Shards of Darkness, där han blir ombedd att stjäla en mystisk spira. Vi har tidigare tagit en titt på den storytunga E3-trailern, och nu är det dags för en lite mer ingående granskning av det faktiska spelet.

Under åtta och en halv minut går Cyanide Studio igenom spelmoment, mekanik och lore i det stealthtunga fantasyspelet, och det ser faktiskt rätt lovande ut. Styx knuffar vakter från avsatser, spyr i deras dryckesstationer och gömmer sig i tunnor. Styx kan också tillverka olika föremål som gör hans framfart smidigare. Grafiken har förbättrats rejält, vilket vi nog kan tillskriva flytten från Unreal 3-motorn till Unreal 4.

– Den här uppdateringen har gett mycket till Styx-serien, alltifrån grafiska förbättringar till ny spelmekanik, sade Cyanide Studio-bossen Patrick Pligersdorffe i ett pressmeddelande. Motorbytet har tagit lite tid för oss, men vi är fast besluta att ge spelare den bästa möjliga stealth-upplevelsen, så i samförstånd med vår utgivare Focus har vi beslutat oss för att försena spelet till det första kvartalet 2017.

Styx: Shards Of Darkness – Gameplay Trailer

Website: http://www.styx-thegame.com/ Facebook: http://www.facebook.com/StyxGame Twitter: https://twitter.com/StyxVideoGames Styx: Shards of Darkness – First gameplay video and Q1 2017 release Originally expected for the end of this year, Styx: Shards of Darkness will finally arrive in Q1 2017 on PlayStation 4, Xbox One and PC.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts