Spelare nådde galaxens tak i Elite: Dangerous

Spelare nådde galaxens tak i Elite: Dangerous

Rymdsandlådan Elite: Dangerous fick nyligen en uppdatering. En av nyheterna är skimrande energisamlingar utspridda i rymden, som ger spelares boostmotorer en kraftökning på 25 % när de flyger igenom dem. Var det tänkt, i alla fall.

Youtube-användaren Dr. Kaii och hans vän Erimus upptäckte att siffran som skulle säga 25 istället var 300. Den här löjligt kraftfulla boosten möjliggjorde utforskning av platser som tidigare varit otillgängliga, närmare bestämt galaxens tak 1884 ljusår ovanför det galaktiska planet. I videon nedan kan ni betrakta utsikten.

Det rörde sig givetvis om en bugg som utvecklarna Fronter hade för avsikt att åtgärda, men efter feebdback från communityt har de bestämt sig för att låta den trehundraprocentiga boosten vara kvar i spelet. De här nya möjligheterna innebär att många fler tidigare otillgängliga platser kommer kunna utforskas, såvida man är beredd på att inte kunna återvända.

Elite: The Dev Mistake That Brought in a New Era of Exploration

How Erimus and I demonstrated that the mistake could and would change exploration forever – supercharge jumping and reaching the furthest corners of the galaxy.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts