Spela som kvinna i Prey

Spela som kvinna i Prey

Dishonored 2 släpps den 11 november. Den mest tongivande nyheten i Arkanes Studios uppföljare är att man kan spela som Emily eller Corvo – kvinna eller man – och få en uppsättning unika förmågor beroende på valet.

När Prey debuterade på E3 i somras hade huvudrollsinnehavaren Morgan Yu håriga armar och skägg. Nu har emellertid Arkane Studios och Bethesda Softworks släppt ett nytt klipp som är identiskt med den officiella gameplaytrailern bortsett från två detaljer – berättarrösten är kvinnlig, och spelaravatarens händer feminina. Kort sagt: man kan välja att spela som kvinna eller man.

– Det här valet kommer inte att påverka berättelsen eller hur du interagerar med världen, förklarar beskrivningen av Youtube-klippet. För Morgan Yu är Morgan Yu, och han eller hon kommer definieras av de val du gör – det här är ännu ett sätt som Arkane säger ja åt spelaren.

Vi på PC Gamer tycker det här är en mycket bra sak. Såtillvida huvudrollens kön inte är en central punkt i handlingen (och det är väldigt, väldigt sällan fallet i spel) ska det här valet alltid finnas, för det finns ingen god anledning att låta bli.

Prey släpps någon gång under 2017.

Prey – Official Gameplay Trailer – Version 2 | Another Yu

Explore the dark secrets of Talos I when Prey releases in 2017 on PlayStation 4, Xbox One and PC. Learn more at https://www.prey.com Who will your Morgan be? How will you choose to face the Typhon threat overwhelming Talos I? Watch the first official gameplay trailer, but this time with Morgan Yu as a woman.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts