Sniper Ghost Warrior 3 försenas

Sniper Ghost Warrior 3 försenas

I augusti fick vi den “första” trailern från Sniper Ghost Warrior 3. Drygt två månader senare rapporterade vi om en ny trailer från den mer namnkunnige konkurrenten Sniper Elite 4, som är planerad för släpp den 14 februari nästa år. Eftersom det spikade datumet för Sniper Ghost Warrior 3 var den 27 januari var det egentligen bara en tidsfråga innan vi skulle nås av ett besked om en försening från endera hållet. Mycket riktigt har vi nu fått reda på att det nya datumet för Sniper Ghost Warrior 3 är den 4 april.

– Vi håller på att skapa ett mycket ambitiöst spel, och oturligt nog behöver vi några extra månader för att säkerställa att vi kan möta fansens förväntningar, förklarade CI Games-chefen Marek Tymiński i ett pressmeddelande. Vårt mål är att säkerställa att Sniper Ghost Warrior 3 flyter smidigt på alla plattformar, och just nu har vi en del viktigt optimeringsarbete att utföra. Det här är vårt största projekt någonsin, och hela teamet kämpar hårt för att polera upplevelsen ännu mer.

Här är den gamla trailern igen om du missade den tidigare.

Sniper Ghost Warrior 3 official reveal trailer

SNIPER GHOST WARRIOR 3 Go behind enemy lines with the ultimate modern military shooter. Play as an American sniper dropped in Georgia, near Russian border. Choose your own path to accomplish your missions across an unforgiven open world. http://sniperghostwarrior3.com/ http://cigames.com/ https://www.facebook.com/SniperGhostWarrior/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts