Sniffa en hund i baken

Sniffa en hund i baken

Jag fattade aldrig riktigt Animal Crossing.

Jag har försökt – åh, så jag har försökt – men bristen på uttalade mål och realitdsdesignen förhindrade mig från att njuta av den gulliga samhällssimulatorn till fullo. Animal Crossing är förstås en serie exklusiv för Nintendos maskiner (hittills, en mobiltelefonsversion är på gång) så Butt Sniffin Pugs har ett väldigt uppenbart hål att fylla.

Innan dess måste dock den nylanserade Kickstarter-kampanjen gå vägen, men det ska nog inte bli något problem då spelet redan samlat in 10 000 av den efterfrågade summan på 60 000 dollar. Utöver Animal Crossing listas även Neko Atsume: Kitty Collector som en av de största inspirationskällorna.

I Butt Sniffin Pugs sniffar man andra hundar i baken och har allmänt trevligt i en väldigt interaktiv spelvärld riktad till besökare i alla åldrar. Man kan sova, kissa, äta hotdogs, gräva hål i marken och slicka paddor. 15 dollar eller mer garanterar dig en digital utgåva när spelet, förhoppningsvis, släpps i januari 2018.

Här är Kickstarter-trailern.

Butt Sniffin Pugs Kickstarter Trailer

A cooperative explorathon about pugs, butt sniffin, and friendship! An accessible game for all ages that’s just about having fun. Check out our Kickstarter! – http://kck.st/2dqmhDO

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts