Smash and Grab är gratis i helgen

Smash and Grab är gratis i helgen

Den anarkistiska brawlern Smash and Grab är ett onlinespel av Sleeping Dogs-utvecklarna United Front Games. Två ligistgäng möts i 15 minuter långa matcher och det lag som först samlat ihop byte värt 50 000 dollar vinner matchen. Varje gäng består av fem karaktärer – tre soldater, en löjtnant och en ledare – och de har alla olika egenskaper och unika attacker.

Spelet är ute i early access sedan slutet av september, och under helgen kommer det att vara gratis att spela på Steam. Prislappen är också nedsatt med 15 % fram till måndagen, vilket inte direkt är haktappande billigt, men lite mindre måste du i alla fall betala om du vill fortsätta spela efter gratisperioden. United Front Games hade följande att säga om saken.

– Sedan vår lansering i early access har vi uppdaterat spelet sju gånger och genomfört 63 stora förbättringar. Dessa inkluderar tillagda gängkommandon, krasch- och buggfixar, generell optimering, finslipning av spelmekaniken och matchmaking-systemet samt introduktionen av nya upplåsningbara föremål. Vi kommer hålla tempot högt med regelbundna buggfixar och justeringar såväl som större uppdateringar med nytt innehåll, inklusive nya karaktärer, kartor och spellägen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts