Släpptrailer för Civilization VI – förladda nu!

Släpptrailer för Civilization VI – förladda nu!

Efter att ha presenterats för cirka femtio fantasiljoner civilisationsledare är det snart dags för den äkta varan – Civilization VI släpps på fredag och blir tillgängligt att spela klockan 13:00 svensk tid. Helgen (och förhoppningsvis femtio fantasiljoner efter den) är räddad! Redan nu kan du som förbokat spelet förladda via Steam genom att klicka på pre-load-knappen i ditt bibliotek.

Det vore ju ingen lansering av ett AAA-spel utan en maffig trailer. I Civ VI-fallet får vi följa med Sean Bean på en resa genom historien, där han inte verkar dö en enda gång. How about that? Undrens tid är inte förbi och tiden för Civ VI inleds som sagt lunchtid på fredag. Läge att sluta plugg och kneg tidigare?

Och varför inte värma upp inför spelhelgen™ med vår förhandstitt?

Civilization VI Launch Trailer

Get ready to take one more turn with Civilization VI on October 21, 2016. Pre-load on Steam now! SUBSCRIBE for First Looks and tips from the developers of Civilization VI – http://2kgam.es/CivilizationYT Music: Sogno di Volare – Christopher Tin Winner of 15 awards at E3 2016 including “Best Strategy Game” and “Best PC Game.”

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts