Har datumet för Mass Effect: Andromeda avslöjats?

Har datumet för Mass Effect: Andromeda avslöjats?

Den 21 mars 2017 släpps The Art of Mass Effect: Andromeda. Amazon är glada i hågen berättar att boken “släpps samtidigt som spelet!” En logisk tanke är då att spelet Mass Effect: Andromeda släpps samma dag.

Har någon släppt katten ur säcken? Varken EA eller Bioware har kommenterat Amazons tilltag.

Vi lär inte behöva vänta länge innan vi vet. Den 7 november infaller Mass Effect-dagen, den så kallade N7 Day, då man tidigare har lovat att “officiellt öppnar dörren till nästa kapitel av Mass Effect-universumet”. Trots att releasen närmar sig har vi fått se lite från Andromeda. Den sparsmakade trailern under E3 var första tecknet på väldigt lång tid och för några veckor sedan fick vi premiärvisning av gameplay.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts