“Nya” Skyrim kräver mycket mer av din dator

“Nya” Skyrim kräver mycket mer av din dator

SkyrimP.g.a. den fantastiska modscenen funderade vi över huruvida Skyrim Special Edition var en nödvändig sak för pc-spelare. Saker ställdes dock lite på ända när det visade sig att nyversionen var byggd för 64 bit-arkitekturen snarare än 32, vilket är mycket lovande för moddare. Nu har systemkraven offentliggjorts och det står klart att “nya” Skyrim kommer kräva betydligt mer av datorn din.

Minimum

  • Windows 7/8.1/10 (64-bit Version)
  • Intel i5-750/AMD Phenom II X4-945
  • 8GB RAM
  • 12 GB free HDD space
  • Nvidia GTX 470 1GB /AMD HD 7870 2GB

Rekommenderat

  • Windows 7/8.1/10 (64-bit Version)
  • Intel i5-2400/AMD FX-8320
  • 8GB RAM
  • 12 GB free HDD space
  • Nvidia GTX 780 3GB /AMD R9 290 4GB

Jämfört med originalkraven är det ganska stora skillnader. Om du ändå är osäker men äger Skyrim och dlc-paketen DawnguardDragonborn och Hearthfire blir nyversionen din utan extra kostnad. Och läser du det här gissar vi att på att chanserna är ganska goda på att du spelat skiten ur Skyrim.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts