Schemat för Blizzcon 2016 – vad kan vi vänta oss?

Schemat för Blizzcon 2016 – vad kan vi vänta oss?

BlizzardI november hålls Blizzcon 2016, och det är inte vilken årgång som helst. Det är till exempel tionde Blizzcon, Diablo fyller 20 och Blizzard fyller 25 – även om företaget de första tre åren gick under namnet Silicon & Synapse. Schemat för Anaheimfesten har släppts och ivriga fans har förstås börjat gå igenom det för att hitta ledtrådar om stora överraskningar.

Intressanta punkter i programmet är “Hearthstone – What’s Next” (nästa expansion, kanske!?), “Starcraft 2 – Foundations for the Future” (berätta mer!), “World of Warcraft: Legion – What’s Next” (vi vill ju inte ha en avgrundsdjup Warlords of Draenor-svacka…) och “Heroes of the Storm – State of the Game” (och antagligen planer för framtiden). Och vad får vi se från det ständigt aktuella och superpopulära Overwatch?

“Diablo 20th Anniversary”-panelen har det tisslats och tasslats om. Förutom en återblick planerar man att ge oss en “första glimt av våra planer på hur firandet ska gå till”. Blir det tal om en remaster av Diablo, eller kanske Diablo II? Eller kan det till och med vara snack om fyran?

Biljetterna till den fysiska festen är slut men det är förstås ingen risk att de virtuella biljetterna gör det samma.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts