Rockstar teasar nyheter om Red Dead Redemption

Rockstar teasar nyheter om Red Dead Redemption

En bild säger mer än tusen tweets, vilket bevisades när det här dök upp på Rockstar Games officiella Twitter:

Rockstar Games on Twitter

Rockstar Games on Twitter

https://t.co/BklXMlZ0UQ

En ensam Rockstar-logga över en röd bakgrund som påminner mer än lite grann om den karmosinröda nyansen på omslaget till Red Dead Redemption som släpptes 2012. Frågan är givetvis vad det här innebär. Är det här en första teaser för det beryktade Red Dead Redeption 2? Kanske kommer originalet till slut släppas till pc? Eller fick någon designer på Rockstar bara lite feeling och slängde ihop en minimalistisk bakgrundsbild?

I nuläget vet vi inte mer än att Rockstar också publicerat bilden på sin nyhetssida, återigen utan några övriga detaljer. Internet brinner för tillfället upp i vilda spekulationer och vi återkommer självklart när vi vet mer.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts