Resident Evil 7 blir VR-exklusivt till konsol i ett år

Resident Evil 7 blir VR-exklusivt till konsol i ett år

Ordet “exklusivt” kombinerat med spelbranschen brukar sällan resultera i särskilt positiva känslor. Avundsjuka och ilska är snarare sådant som brukar blossa upp till ytan. Resident Evil 7 i virtual reality-form ska enligt Capcom vara den optimala upplevelsen. Skräckspelet släpps i januari men nu verkar det som om pc-spelarna tvingas vänta på Resident Evil i VR betydligt längre än så.

24 januari står fast som släppdag även till pc, men virtual reality blir inte verklighet förrän ett år därefter enligt en annons som förevigats på Reddit: “… släpps 2017 och är exklusivt till Playstation VR i tolv månader.” 2018 blir det tal om Rift och Vive, om ens då. Capcom har tidigare sagt att de inte bekräftat några andra VR-format.

Inget har ännu sagts från officiellt håll men annonsen är svår att tolka på något annat sätt än det … dåliga.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts