Red Dead Redemption 2 är utannonserat – till konsol

Red Dead Redemption 2 är utannonserat – till konsol

Ibland går det undan. Knappt hann vi spekulera kring Take 2:s nya domän reddeadonline.com innan Rockstar valde att ta bladet från munnen. Red Dead Redemption 2 är verklighet och kommer få en premiärtrailer på torsdag – men av allt att döma blir vi utan en pc-version även den här gången.

Red Dead Redemption 2 kommer få en global lansering under hösten 2017 till Playstation 4 och Xbox One, kan vi läsa på Rockstars Facebook-sida. En episk saga om livet i Amerikas oförsonliga hjärta, spelets storslagna och atmosfäriska värld kommer också utgöra grunden för en helt ny multiplayerupplevelse. Kolla in Red Dead Redemption 2-trailern på torsdag här på Facebook, på rockstargames.com, såväl som Rocktars officiella Youtube- och Twitch-kanaler.

Hoppet är dock inte ute ännu, exempelvis Grand Theft Auto 5 släpptes ju senare till pc, så det är mycket möjligt att vi får se ett liknande händelseförlopp den här gången. Hoppas vi.
.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts