Rea med robottema på Steam

Rea med robottema på Steam

asimoVem gillar inte reor? Alla gillar reor! Vem gillar inte robotar? Alla gillar robotar! I alla fall tills vidare, innan Skynet förgör oss alla. Vi vet alla att det kommer att hända, frågan är bara när.

För att få oss att sluta tänka på den mänskliga rasens stundande undergång har Steam dragit igång en rea med robottema, som föga förvånande bjuder på en hel rad spel med robotar i framträdande roller för attraktiva prislappar.

Bland de mest noterbara erbjudandena hittar vi Frictional Games existentiella äventyr Soma för 11 euro, The Talos Principle för 10 euro och The Fall för 2 euro och 50 cent. Relativt färska Mighty No 9 reas också ut för 12 euro, men ni gör nog bäst i att skippa det.

Robotrean är i kraft till fredag kväll, så snabba spontana ryck är dagens melodi. Thank you for your patronage, human.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts