Prova Recore gratis

Prova Recore gratis

Jag gillar verkligen Recore. Det har en del brister som är fullständigt omöjliga att förbise (läs min recension här) men fortfarande, nära tre veckor senare, finns det i mina tankar. Inte för att berättelsen är särskilt djup eller så, men för att det finns någonting där som gör spelet fullständigt oemotståndligt, i alla fall för mig.

Jag förstår dock verkligen alla som tvekat inför att köpa spelet, men som tur är kan alla prova äventyret helt gratis från och med idag – en trial-version har nämligen släppts på Windows 10-butiken, och med den får man spela den första halvtimmen och sedan fortsätta från sin sparfil om man uppgraderar till fullversionen för 349 kronor.

Spelet har även fått en uppdatering, och problemen med uppdragsmarkörerna (som jag ägnade ett helt stycke åt i min recension) påstås numera vara åtgärdade, tillsammans med mängder av andra förbättringar såsom förkortade laddningstider, vettigare respawnpunkter, och generella grafik- och ljudförbättringar.

Om spelet vill ladda ner alla filer på nytt istället för att bara dra ner uppdateringen rekommenderar utvecklarna att man uppgraderar Windows 10 till version 1607. Hur man gör det beskrivs här. Notera även att bannern ovan påpekar att erbjudandet är tidsbegränsat, så pass på medan det varar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts