Overwatch kan få en ny hjälte snart

Overwatch kan få en ny hjälte snart

Jeff Kaplan från Overwatch-teamet har postat en uppdatering på Youtube där han berättar om kommande uppdateringar och förändringar i den populära onlineshootern. Vi kommer dels att få förändringar i existerande hjältar, som Junkrat och Widowmaker – men mest intressant är att utvecklarna har två nya hjältar på gång. En av dessa kommer att anlända “förr snarare än senare”, enligt Kaplan.

Han talar också om Symmetra, som är ett hett ämne bland fansen. Kaplan menar dock att förändringar till Symmetra kommer ta längre tid än de för Widowmaker och Junkrat. Många har efterfrågat att göra Symmetra till en healer, med allsköns helarförmågor, men detta avfärdar han bestämt. Teamet har inget intresse av att göra henne till en healer, konstaterar Kaplan. Han fortsätter och säger att han vet att Symmetra är en supportkaraktär, men att det inte nödvändigtvis betyder healer.

Den som är intresserad kan lyssna på hela uppdateringen nedan.

 

 

Developer Update | Popular Community Topics | Overwatch

Game director Jeff Kaplan addresses some of the community’s most popular discussion topics, including hero balance, progress on Overwatch’s spectator system, and what kind of new hero and map content are in the early stages of development.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts