Overwatch har fler än 20 miljoner spelare

Overwatch har fler än 20 miljoner spelare

Vare sig det handlar om onlinevärldar, strategi eller digitala kortspel blir allt som Blizzard tar i förvandlat till mångmiljonsuccéer. Overwatch är verkligen inget undantag – snarare tvärtom.

Som mest hade World of Warcraft drygt 12 miljoner spelare. På blott fem månader har Overwatch redan över 20 miljoner. Hearthstone är dock spelet att slå med sina 50 miljoner spelare. Det är förstås olika världar och olika genrer, men klart är att Blizzard – oavsett genre – inte vet hur man skapar annat än världssuccéer. 20 miljoner spelare innebär inte nödvändigtvis 20 miljoner sålda exemplar, då internetcaféer är en tung faktor i många länder. Samma spelare kan dessutom ha registrerat flera konton.

Stora siffror™ är det tveklöst och Overwatch tuffar på, nu aktuellt med Halloweenfirande.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts